Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%19
Gıda Kimyası Mustafa Tayar

Gıda Kimyası

Liste Fiyatı : 42,00TL
İndirimli Fiyat : 34,02TL
Kazancınız : 7,98TL
Taksitli fiyat : 6 x 5,98TL
Satış adedi : 3
%19
Temin süresi 5 gündür.
9786059666091
638605
Gıda Kimyası
Gıda Kimyası
Dora Basım Yayın
34.02

• Gıda Bilimi: Gıda, Gıda Teknolojisi, Gıda Kimyası, Gıdaların Organizmadaki Fonksiyonları, Besin Öğeleri, Besin Öğelerinin Gruplandırılması ve Organizmadaki Etkileri
• Su: Suyun Önemi, Organizmanın Su Gereksinimi, Suyun Organizmadaki Fonksiyonları, Suyun Organizmadan Atılması, Organizmanın Su Kaynakları, Günlük Su Gereksinimi, Su Gereksinimini Etkileyen Faktörler, Doğadaki Su Kaynakları, Suyun Özellikleri, Fiziksel Özellikleri, Kimyasal Özellikleri, Sert Suyun Zararları, Sert Suların Yumuşatılması, Mikrobiyolojik Özellikleri, Suların Temizlenmesi, Suyun Dezenfeksiyon İçin Kullanılan Kimyasal Maddeler, Suların Klor İle Dezenfeksiyon Yöntemleri, Dezenfeksiyonda Kullanılan Klor Bileşikler, Gıdalarda Bulunan Su
• Karbonhidratlar: Karbonhidratların Sınıflandırılması ve Kimyasal Yapıları, Karbonhid-ratların Özellikleri, Optik Aktivite, Hidrolizasyon, Tatlılık Dereceleri, Kahverengileşme, Fermantasyon Özelliği, Monosakkaritlerin Kimyasal Özellikleri, Önemli Karbonhidratlar ve Özellikleri, Sert Şekerlemeler, Yumuşak Şekerlemeler, Jöle ve Benzeri Şekerlemeler, Helva, Fırıncılık Ürünleri ve Unlu Mamuller, Bisküvi, Ekmek, Dondurulmuş Tatlılar, Dondurma, Alkolsüz İçecekler, Karbonhidrat Metabolizması
• Proteinler: Proteinlerin Yapı Taşları-Aminoasitler, Proteinlerin Özellikleri, Sınıflandırılması, Aminoasitlerin Sınıflandırılması, Proteinin Biyolojik Değeri
• Yağlar: Sınıflandırılması, Kimyasal Bileşimi, Trigliseritler, Mono ve Digliseridler, Serbest Yağ Asitleri, Steroller, Yağ Asitleri, Doymamış Yağ Asitleri, Esansiyel Yağ Asitleri, Yağlarda Bozulma
• Vitaminler, Mineral Maddeler ve Enzimler…

  • Açıklama
    • • Gıda Bilimi: Gıda, Gıda Teknolojisi, Gıda Kimyası, Gıdaların Organizmadaki Fonksiyonları, Besin Öğeleri, Besin Öğelerinin Gruplandırılması ve Organizmadaki Etkileri
      • Su: Suyun Önemi, Organizmanın Su Gereksinimi, Suyun Organizmadaki Fonksiyonları, Suyun Organizmadan Atılması, Organizmanın Su Kaynakları, Günlük Su Gereksinimi, Su Gereksinimini Etkileyen Faktörler, Doğadaki Su Kaynakları, Suyun Özellikleri, Fiziksel Özellikleri, Kimyasal Özellikleri, Sert Suyun Zararları, Sert Suların Yumuşatılması, Mikrobiyolojik Özellikleri, Suların Temizlenmesi, Suyun Dezenfeksiyon İçin Kullanılan Kimyasal Maddeler, Suların Klor İle Dezenfeksiyon Yöntemleri, Dezenfeksiyonda Kullanılan Klor Bileşikler, Gıdalarda Bulunan Su
      • Karbonhidratlar: Karbonhidratların Sınıflandırılması ve Kimyasal Yapıları, Karbonhid-ratların Özellikleri, Optik Aktivite, Hidrolizasyon, Tatlılık Dereceleri, Kahverengileşme, Fermantasyon Özelliği, Monosakkaritlerin Kimyasal Özellikleri, Önemli Karbonhidratlar ve Özellikleri, Sert Şekerlemeler, Yumuşak Şekerlemeler, Jöle ve Benzeri Şekerlemeler, Helva, Fırıncılık Ürünleri ve Unlu Mamuller, Bisküvi, Ekmek, Dondurulmuş Tatlılar, Dondurma, Alkolsüz İçecekler, Karbonhidrat Metabolizması
      • Proteinler: Proteinlerin Yapı Taşları-Aminoasitler, Proteinlerin Özellikleri, Sınıflandırılması, Aminoasitlerin Sınıflandırılması, Proteinin Biyolojik Değeri
      • Yağlar: Sınıflandırılması, Kimyasal Bileşimi, Trigliseritler, Mono ve Digliseridler, Serbest Yağ Asitleri, Steroller, Yağ Asitleri, Doymamış Yağ Asitleri, Esansiyel Yağ Asitleri, Yağlarda Bozulma
      • Vitaminler, Mineral Maddeler ve Enzimler…

      Stok Kodu
      :
      9786059666091
      Boyut
      :
      16.50x23.50
      Sayfa Sayısı
      :
      282
      Basım Yeri
      :
      Bursa
      Baskı
      :
      4
      Basım Tarihi
      :
      2016
      Kapak Türü
      :
      Ciltsiz
      Kağıt Türü
      :
      1. Hamur
      Dili
      :
      Türkçe
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      34,02   
      34,02   
      2
      17,61   
      35,21   
      3
      11,79   
      35,38   
      6
      5,98   
      35,89   
      Finansbank Kartları
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      34,02   
      34,02   
      2
      17,61   
      35,21   
      3
      11,79   
      35,38   
      6
      5,98   
      35,89   
      Bonus Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      34,02   
      34,02   
      2
      17,61   
      35,21   
      3
      11,79   
      35,38   
      6
      5,98   
      35,89   
      Paraf Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      34,02   
      34,02   
      2
      17,61   
      35,21   
      3
      11,79   
      35,38   
      6
      5,98   
      35,89   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      34,02   
      34,02   
      2
      17,61   
      35,21   
      3
      11,79   
      35,38   
      6
      5,98   
      35,89   
      World Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      34,02   
      34,02   
      2
      17,61   
      35,21   
      3
      11,79   
      35,38   
      6
      5,98   
      35,89   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      34,02   
      34,02   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
      6
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat