Sepetim (0) Toplam: 0,00
%22
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Temel Kavramlar ve Güncel Konular Kolek

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Temel Kavramlar ve Güncel Konular

Liste Fiyatı : 279,00
İndirimli Fiyat : 217,62
Kazancınız : 61,38
Taksitli fiyat : 6 x 38,26
9786256489387
1018638
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Temel Kavramlar ve Güncel Konular
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Temel Kavramlar ve Güncel Konular
217.62

Turizm, hikayelerin hayat bulduğu, yaşanmışlıkların deneyimlenmesine olanak sunan, sihirli dünyalara açılan kapının gizli anahtarıdır. Geçmişten gelen miras niteliğindeki somut ve somut olmayan kültürel değerlerin insanların dinlenme, eğlenme, öğrenme ve boş zamanlarını kıymetli bir aktivite ile geçirmelerine olanak sunacak şekilde düzenlenmesi süreçlerinin, bir sektör çatısı altında bir araya gelmesidir.

“Gastronomi” ise turizmin en lezzetli halidir.

Literatürde turizm ve özel ilgiler çerçevesinde genişleyen alt turizm türleri ile ilgili sayısız örnek ve açıklama mevcuttur. Gastronomi turizmi, somut olmayan kültürel miras çerçevesinde destinasyonlar için önem taşıyan ve turistik arz unsuru olarak ön plana çıkan yerel lezzetler karmasıdır. 2000’li yıllar itibariyle gerek uygulama gerek eğitim alanında değer kazanan gastronomi turizmi, dijitalleşme ve sosyal medya unsurlarının etkin kullanımı ile birlikte hayatın her anında varlık göstermeye başlamıştır. Ancak gastronominin yalnızca yerel lezzetlerden ibaret olmadığının anlaşılması ile birlikte bu multidisipliner alanın ayrı bir başlık altında ele alınması gerekliliği de ortaya çıkmıştır.

Gastronominin turizm hareketliliklerindeki ağırlığının artması ile birlikte, lisans ve lisansüstü çerçevede eğitimlerle desteklenmesi gereken bir bilim dalı olduğu da kabul görmüştür. Bu bağlamda son yıllarda pek çok üniversitede akademik çerçevede eğitimleri verilen bir alan haline gelmiştir.

Bu çalışma, gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi almaya karar veren genç gastronom adaylarının lisans eğitimleri süresince karşılaşacakları önemli konulara bir ön izleme olmak amacıyla, alanında uzman ve gastronomi alanında lisans ve lisansüstü dersler veren akademisyenler tarafından kaleme alınmıştır.

  • Açıklama
    • Turizm, hikayelerin hayat bulduğu, yaşanmışlıkların deneyimlenmesine olanak sunan, sihirli dünyalara açılan kapının gizli anahtarıdır. Geçmişten gelen miras niteliğindeki somut ve somut olmayan kültürel değerlerin insanların dinlenme, eğlenme, öğrenme ve boş zamanlarını kıymetli bir aktivite ile geçirmelerine olanak sunacak şekilde düzenlenmesi süreçlerinin, bir sektör çatısı altında bir araya gelmesidir.

      “Gastronomi” ise turizmin en lezzetli halidir.

      Literatürde turizm ve özel ilgiler çerçevesinde genişleyen alt turizm türleri ile ilgili sayısız örnek ve açıklama mevcuttur. Gastronomi turizmi, somut olmayan kültürel miras çerçevesinde destinasyonlar için önem taşıyan ve turistik arz unsuru olarak ön plana çıkan yerel lezzetler karmasıdır. 2000’li yıllar itibariyle gerek uygulama gerek eğitim alanında değer kazanan gastronomi turizmi, dijitalleşme ve sosyal medya unsurlarının etkin kullanımı ile birlikte hayatın her anında varlık göstermeye başlamıştır. Ancak gastronominin yalnızca yerel lezzetlerden ibaret olmadığının anlaşılması ile birlikte bu multidisipliner alanın ayrı bir başlık altında ele alınması gerekliliği de ortaya çıkmıştır.

      Gastronominin turizm hareketliliklerindeki ağırlığının artması ile birlikte, lisans ve lisansüstü çerçevede eğitimlerle desteklenmesi gereken bir bilim dalı olduğu da kabul görmüştür. Bu bağlamda son yıllarda pek çok üniversitede akademik çerçevede eğitimleri verilen bir alan haline gelmiştir.

      Bu çalışma, gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi almaya karar veren genç gastronom adaylarının lisans eğitimleri süresince karşılaşacakları önemli konulara bir ön izleme olmak amacıyla, alanında uzman ve gastronomi alanında lisans ve lisansüstü dersler veren akademisyenler tarafından kaleme alınmıştır.

      Stok Kodu
      :
      9786256489387
      Boyut
      :
      16.5x24
      Sayfa Sayısı
      :
      349
      Basım Tarihi
      :
      2023-07
      Kapak Türü
      :
      Ciltsiz
      Kağıt Türü
      :
      2. Hamur
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      217,62   
      217,62   
      3
      75,44   
      226,32   
      6
      38,26   
      229,59   
      Finansbank Kartları
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      217,62   
      217,62   
      3
      75,44   
      226,32   
      6
      38,26   
      229,59   
      Bonus Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      217,62   
      217,62   
      3
      75,44   
      226,32   
      6
      38,26   
      229,59   
      Paraf Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      217,62   
      217,62   
      3
      75,44   
      226,32   
      6
      38,26   
      229,59   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      217,62   
      217,62   
      3
      75,44   
      226,32   
      6
      38,26   
      229,59   
      World Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      217,62   
      217,62   
      3
      75,44   
      226,32   
      6
      38,26   
      229,59   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      217,62   
      217,62   
      3
      -   
      -   
      6
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat